top of page

PROIECTE

Hotel Radisson Zaporozhe

Radisson SAS Hotel proiectat pentru a fi amplasat in Zaporozhe, Ucraina, este dezvoltat pe 23500mp si un regim de inaltime ce cuprinde 13 niveluri.

O’Hotel

Proiectat pentru a fi amplasat in Bucuresti, str. Sfintii Apostoli nr. 2A, O’Hotel beneficiaza de 4 niveluri subterane de parcare si 10 etaje destinate activitatii hoteliere.

Lascar 202

Ansamblul rezidential compus din trei corpuri este situat in Bucuresti pe strada Vasile Lascar la nr. 202, suprafata desfasurata 4000mp.

Floreasca Center

Floreasca Center avand regimul de inaltime 3S+P+11E si o fuprafata totala desfasurata de aproximativ 76000mp a fost destinata spaiilor de birouri si parcari.

Colentina River Plaza

Colentina River Plaza, un centru comercial si de afaceri desfasurat pe 60000mp in trei corpuri de cladire destinate activitatilor comerciale, birouri si parcari.

Imobil Budobest

Proiectat ca sediul companiei Budobest, dar si ca spatiu de productie, cladirea cu subsol si 5 niveluri a fost proiectata pentru a fi amplasata in Sectorul 5 Bucuresti .

Hotel Radisson Alushta

Situat in Crimea pe litoralul ucrainian al Marii Negre (la data elaborarii), proiectul Hotelului Radisson SAS a insumat 34000mp fiind alcatuit din trei corpuri: hotel, sala festivitati si SPA.

World Trade Center Constanta

World Trade Center Constanta este propus a fi amplasat pe faleza in zona portilor portuare 3-4. Ansamblul urmeaza sa acomodeze : 36000mp pentru spatii comerciale, 14000mp spatii de birouri organizate in doua cladiri de cate 8 etaje, un hotel cu 4 stele pentru 200 de camere intr-o cladire cu 8 nivele, 2500mp zona de divertisment, un institut e arta contemporana si 4000 de spatii de parcari situate pe ultimele trei nivele subterane. Ansamblul are si rolul de a stabiliza local faleza impotriva riscului de alunecare catre port.

Microhidrocentrala Firiza Berdu

Microhidrocentrala Firiza Berdu

Lascar 178

Situata in Bucuresti pe str. Vasile Lascar la nr 178 cladirea cu regimul de inaltime subsol si opt etaje supraterane este destinata functiunii de birouri, suprafata desfasurata 2430mp.

Drobeta Tire Plant

Fabrica de anvelope de la Drobeta Turnul Severin, Euro Tire Plant, in procesul de modernizare si acomodare a unei noi linii de productie la standarde europene, aduga la cei 70000mp existenti de hale industriale inca 35000mp pentru birouri, cantina si laboratoare.

Carpark Bauhaus

Cladire de parcare auto cu doua nivele aferenta centrului comercial Bauhaus din Munchen, Germania.

Borak Zohir Tower

Borak Zohir Tower este o cladire de birouri cu 20 nivele supraterane, situata in Dhaka, Bangladesh.

Hotel Novotel Almaty

Ansamblul hotelier compus din trei corpuri insumand 13000mp, licentiat in grupul hotelier Novotel, este situat in Almaty, o zona seismica gradul 9 MSK din Kazakhstan.

Temisana

Imobil rezidential, cu regimul de inaltine S+P+5, este situat in Bucuresti pe strada Temisana la numarul 14.

Lidl Pantelimon

Magazinul Lidl Pantelimon reprezinta o dubla premiera pentru reteaua Lidl din Romania : primul magazin dezvoltat pe doua niveluri si primul magazin cu invelitoare ‘acoperis vegetal’.

Focsani City Center

Focsani City Center este un centru comercial avand 30000mp dezvoltati pe doua nivele.

Colosseum Shopping Centre

Colosseum Shopping Centre este situat in partea de Nord a Bucurestiului, iesirea spre Chitila. In prima faza de dezvolatre a centrului comercial au fost invitati trei mari retaileri Carrefour, Leroy Merlin si Decathlon, caraora li s-a pus la dispozitie 53000mp de spatii comerciale.

Cadran Marghita

Mini-mall-ul Cadran Marghita este un centru comercial cu doua nivele insumand 4500mp de suprafata desfasurata.

Imobil rezidential Baiulescu

Situat in Bucuresti pe strada Baiulescu la nr. 80-82, imobilul cu o suprafata desfasurata de 2000mp este destinat functiunii de locuinte.

bottom of page